Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("CARAMEL")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 165

  • Page / 7
Export

Selection :

  • and

SUR LA PRECISION DE LA PRODUCTION DE CARAMELBEREZOVSKIJ YU M; PANFILOV VA; SEMENOV ND et al.1978; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; SUN; DA. 1978; NO 5; PP. 165-167; BIBL. 1 REF.Article

INFLUENCE DES CARAMELS ET DES MELANOIDINES SUR L'ACTIVITE DES ENZYMES DU MALTKISLAYA LV; MARINCHENKO VA; NECHEPA VM et al.1978; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; SUN; DA. 1978; NO 5; PP. 52-55; BIBL. 8 REF.Article

SHORT-TERM STUDY IN THE RAT ON TWO CARAMELS PRODUCED BY VARIATIONS OF THE "AMMONIA PROCESS".GAUNT IF; LLOYD AG; GRASSO P et al.1977; FOOD COSMET. TOXICOL.; G.B.; DA. 1977; VOL. 15; NO 6; PP. 509-521; BIBL. 1 P.Article

MANUFACTURE OF CARAMELS AND TOFFEE. FACTORS WHICH AFFECT FLAVOUR, COLOUR AND BODY.LEES R.1976; CONFECT. PRODUCT.; G.B.; DA. 1976; VOL. 42; NO 5; PP. 222-239 (3P.)Article

R ET D C.C.C.B. FORMULES. FORMULE 6/78 - CARAMEL TOURNE AU LAIT1978; REV. EUROP. INDUSTRIELS CONFIS. CHOCOLAT. CONFITUR. BISCUIT. BOULANG. PATISS.; FRA; DA. 1978; VOL. 53; NO 12; PP. 20-22Article

MANUFACTURE OF CARAMELS AND TOFFEE.LEES R.1976; CONFECT. PRODUCT.; G.B.; DA. 1976; VOL. 42; NO 8; PP. 363-364Article

MANUFACTURE OF CARAMELS AND TOFFEE. RELATIONSHIPS AND VARIATIONS OF INGREDIENTS.LEES R.1976; CONFECT. PRODUCT.; G.B.; DA. 1976; VOL. 42; NO 4; PP. 168-170Article

CARAMEL: UN COMBUSTIBILE CONTRO LA PROLIFERAZIONE NUCLEARE = CARAMEL: A FUEL AGAINST NUCLEAR PROLIFERATIONCASA AF.1980; NOT., COM. NAZ. ENERG. NUCL.; ITA; DA. 1980; VOL. 26; NO 1; PP. 39-40; BIBL. 7 REF.Article

MODERNE ZUCKERKOCHMETHODEN ZUR KONTINUIERLICHEN HERSTELLUNG VON HARTKARAMELLEN. = METHODES ACTUELLES DE CUISSON DU SUCRE POUR LA FABRICATION EN CONTINU DE CARAMELS DURS1976; REV. INTERNATION. SUCRE CONFIS.; ALLEM.; DA. 1976; VOL. 29; NO 11; PP. 346-349Article

DIPHENOLE UND CARAMELKOMPONENTEN IN ROESTKAFFEES VERSCHIEDENER SORTEN. II = DIPHENOLS ET CARAMELS DANS DIVERSES VARIETES DE CAFE TORREFIE. IITRESSL R; DAOUD BAHRI; KOPPLER H et al.1978; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DEU; DA. 1978; VOL. 167; NO 2; PP. 111-114; ABS. ENG; BIBL. 5 REF.Article

Direct method for the determination of 2-acetyl-4(5)-tetrahydroxybutylimidazole in caramel colours and beers by high-performance liquid chromatography with absorbance detection = Méthode directe pour le dosage, par chromatographie liquide haute performance à détection d'absorbance, de l'acétyl-2-tétra-4(5)hydroxybutylimidazole dans le colorant caramel et dans les bièresLAWRENCE, J. F; CHARBONNEAU, C. F.Journal of chromatography. 1987, Vol 407, pp 405-407, issn 0021-9673Article

Bestimmung von 3-hydroxy-6-methyl-pyridin in Zucker-Couleur durch Gaschromatographie = Dosage, par chromatographie gazeuse, de l'hydroxy-3-méthyl-6-pyridine dans le caramel colorant = Determination of 3-hydroxy-6-methyl-pyridine in caramel colours by gas chromatographyBINDER, H; WENTZEL, C; JUNEK, H et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1987, Vol 184, Num 3, pp 187-188, issn 0044-3026Article

Toxicologie des colorants caramel. Situation actuelleNOLTES, A. W; CHAPPEL, C. A.Médecine et nutrition. 1984, Vol 20, Num 4, pp 241-251, issn 0398-7604Article

Ammonia caramels : specifications and analysis = Les caramels ammoniaqués : spécifications et analysePATEY, A. L; SHEARER, G; KNOWLES, M. E et al.Food additives and contaminants. 1985, Vol 2, Num 2, pp 107-112, issn 0265-203XArticle

Synthesis and Application of 13C-Labeled 2-Acetyl-4-((1R,2S,3R)-1,2,3,4-tetrahydroxybutyl)imidazole (THI), an Immunosuppressant Observed in Caramel Food ColoringsELSINGHORST, Paul W; RATERS, Marion; DINGEL, Anna et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 2013, Vol 61, Num 31, pp 7494-7499, issn 0021-8561, 6 p.Article

Caramels et colouring foodstuff : Ce ne sont pas que des colorants..PIN, Remi.Process (Cesson-Sévigné). 2008, Num 1249, pp 60-61, issn 0998-6650, 2 p.Article

Zur Analytik von Zuckercouleuren. 1. Mitteilung : Differenzierung der Couleurklassen mittels Curiepunkt-Pyrolyse-Capillargaschromatographie-Massenspektrometrie = Analyse des caramels colorants. 1ère communication : différenciation des classes de colorants par la méthode : point de Curie des produits de pyrolyse-chromatographie gazeuse en capillaire-spectrométrie de masse = The analysis of caramel colours. Part 1 : differentiation of the classes of caramel colours by Curie-point pyrolysis-capillary gas chromatography-mass spectrometryHARDT, R; BALTES, W.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1987, Vol 185, Num 4, pp 275-280, issn 0044-3026Article

4-METHYLIMIDAZOL IN CARAMEL UND CARAMELGEFAERBTEN LEBENSMITTELN: GASCHROMATOGRAPHISCHE BESTIMMUNG MIT STICKSTOFFSPEZIFISCHEN DETEKTOREN = LE METHYLIMIDAZOLE-4 DANS LE CARAMEL ET LES PRODUITS ALIMENTAIRES COLORES AU CARAMEL: DOSAGE PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE A L'AIDE DE DETECTEURS SPECIFIQUES DE L'AZOTECERNY M; BLUMENTHAL A.1979; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DEU; DA. 1979; VOL. 168; NO 2; PP. 87-90; ABS. ENG; BIBL. 7 REF.Article

MANUFACTURE OF CARAMELS AND TOFFEELEES R.1976; CONFECT. PRODUCT.; G.B.; DA. 1976; VOL. 42; NO 3; PP. 123-133 (3P.)Article

Chemistry and genotoxicity of caramelized sucrose : Maillard resaction and health aspectsKITTS, David D; WU, C. H; KOPEC, A et al.Molecular nutrition & food research (Print). 2006, Vol 50, Num 12, pp 1180-1190, issn 1613-4125, 11 p.Article

Determination of 2-Methylimidazole and 4-Methylimidazole in Caramel Colors by Capillary ElectrophoresisDA SILVEIRA PETRUCI, Joao Flávio; PEREIRA, Elisabete Alves; CARDOSO, Arnaldo Alves et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 2013, Vol 61, Num 9, pp 2263-2267, issn 0021-8561, 5 p.Article

Enhancement of tinctorial strength of non-ammonia caramels = Augmentation du pouvoir tinctorial des caramels non ammoniaquauxSIKORA, M; TOMASIK, P; PALASINSKI, M et al.Stärke. 1989, Vol 41, Num 7, pp 275-279, issn 0038-9056Article

Untersuchungen zur Mutagenität von Zuckercouleuren = Etudes de la mutagénicité du colorant caramel = On the in-vitro mutagenicity of caramel coloursSCHEUTWINKEL-REICH, M; VON DER HUDE, W.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1985, Vol 181, Num 6, pp 455-457, issn 0044-3026Article

Development and use of a gas chromatographic method of analysis for low molecular weight compounds in glucose syrups and caramel colourings = Mise au point et utilisation d'une méthode de chromatographie gazeuse pour l'analyse des composés de faible masse moléculaire dans les sirops de glucose et dans les colorants caramelPATEY, A. L; SHEARER, G; KNOWLES, M. E et al.Food additives and contaminants. 1985, Vol 2, Num 4, pp 237-246, issn 0265-203XArticle

Suitability of some organic amino compounds in caramel preparation = Aptitude de quelques composés aminés organiques à la préparation de caramelMODI, R. P; PAI, J. S.Journal of food science and technology (Mysore). 1984, Vol 21, Num 2, pp 102-104, issn 0022-1155Article

  • Page / 7